page-header

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Nişantaşı Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı olarak, pozitif bilimi esas alarak bilgi üreten, analitik ve eleştirel düşünebilen yaşam boyu öğrenmeyi amaç edinen bir nesil yetiştirilmesine; kullanıcı memnuniyetini dikkate alarak, en kısa sürede doğru ve güvenilir bilgiyi kullanıcıların hizmetine sunarak, her türlü bilgi ihtiyacını karşılayarak katkı sunmak amacımızdır.

Nişantaşı  Üniversitesi Kütüphanesi; eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürütmek için uygun kaynaklara ve altyapıya sahiptir ve öğrenme olanakları tüm öğrenciler için yeterli ve erişilebilir durumdadır. Kütüphanemiz eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini üniversitemiz akademisyenleri ve öğrencilerinin ihtiyaçları doğrultusunda koleksiyon ve hizmet geliştirerek devam ettirmekte, modern ve konforlu kütüphane çalışma alanında kullanıcılarına hizmet vermektedir.

Back to top of page