Değerli Kütüphane Kullanıcıları,

Akademisyen Online Veritabanı (AOV) üniversitemiz için deneme erişimine açılmıştır.

Akademisyen Online Veritabanı, Sağlık Bilimleri ve Tıp başta olmak üzere tüm akademik bilim alanlarında 2800’ü aşan kitap sayısı ve 30.000’i aşan kitap bölümleri ile Türkiye’nin öne çıkan bir e-kitap platformudur.  Akademisyen Online Veritabanı, Türkiye’de en güncel ve en kaliteli tıp ve sağlık bilimleri içeriğini barındırmaktadır. Akademisyen Online Veritabanı’ndaki içerikler tamamen lisanslı olup başka hiçbir platformda yer almamaktadır. Sağlık Bilimleri bölümlerinde öğrenimini sürdüren öğrenciler öğrenim süreleri boyunca veritabanımızda bulunan birçok ders kitabından faydalanabilir.

Erişim Adresi: https://akademisyenonline.com

ANKOS Üyesi kurum kullanıcıları, deneme erişimi süresince @…..edu.tr uzantılı e-mail adresleri ile kayıt olup, e-mail aktivasyonu kapsamında kayıtlı e-mail hesabına gelen linki onayladıktan sonra Veritabanına giriş yaparak kurum IP adresleri üzerinden sınırsız erişebilirler.

Verimli Çalışmalar Dileriz.